
Ny pop-up-restaurant på Christianshavn’s Vold
Fra den 15. maj inviterer Norrlyst-koncernen til sommerstemning, mikrosæsoner og madglæde i det karakteristiske gule hus på Christianshavns Vold. Den solgule perle, som før har dannet ramme om restaurant Lola, bliver hen over sommeren til Norrlyst – Sommer på Volden.
Konceptets grundsten er enkel: Gæsterne skal hygge sig med god mad i afslappede og stemningsfulde omgivelser. Aftenmenuen kører over to mikrosæsoner og tager afsæt i friske, danske råvarer.
Mikrosæsoner
Den første sæson fokuserer på grøntsager i samarbejde med grøntsagsguruen Søren Wiuff, mens anden sæson henter sine smage fra havet – i tæt samarbejde med Fiskerikajen. Til frokost serveres et særligt smørrebrødskort, hvor Norrlysts fortolkning af det klassiske danske smørrebrød får lov at folde sig ud.
“Vi kunne ikke bære, at det gule hus skulle stå tomt hen over sommeren. Det er en helt særlig bygning, som fortjener liv, gæster og god mad. Derfor skabte vi ‘Norrlyst – Sommer på Volden’ – en pop-up med plads til leg, nærvær og smag,” fortæller direktør for Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen.
Norrlyst – Sommer på Volden åbner den 15. maj og løber frem til udgangen af september.
Billede: Mads Sommer Ankerlund