Ulvene snuppede sejren: FCM åd FCK i 2. halvleg

Nu gik det ellers lige så godt for FCK til Derby… Men så gik FCM på banen, og igen blev det en aften, hvor FCK måtte bide i græsset.

Midtjylland sikrede sig nemlig en 2-1-sejr i en kamp, hvor FC København ellers kom bedst fra start og førte 1-0 ved pausen efter et straffespark af Kevin Diks.

Men så vendte FCM bøtten i anden halvleg, og FCK blev presset ned i deres eget felt. Og hvad skete der så? Hjørnespark, og mange af dem! Det var som at se FCK forsøge at holde en tsunami tilbage med en paraply. Her troede vi lige helt naivt, at FCK havde fundet formen!

På den anden side af banen kunne Thomas Thomasberg knap nok skjule sit smil. For hvilken omgang, de midtjyske ulve satte op i anden halvleg! Det lykkedes dem at vende kampen og tage første stik i, hvad der ser ud til at blive en hel sæsons nervepirrende opgør.

FCK’s nye græker, Pantelis Hatzidiakos, dannede et ret solidt makkerpar med Gabriel i forsvaret, det var fedt at se. Men ved de afgørende scoringer stod de bare og så til, mens FCM nettede, det var ret sørgeligt.

Og så var der Kevin Mbabu, der startede kampen som en mand, der lige var trådt ud af et spejlkabinet – hans placeringer var over det hele! Men da han endelig fik styr på kompasset, satte han en hæsblæsende dribletur ind, der var tæt på at resultere i et mål.

Lad os heller ikke glemme FCK-debutanten German Onugkha. Han leverede en kamp, som vi gerne vil se mere af. God kontrol med bolden OG han scorede, men desværre dømte VAR scoringen offside. Vi ved godt det er meget at forlange, men det kunne på sigt være fedt hvis FC gjorde mere ud af at undgå at stå offside.

Så er der vidst ikke mere at sige om den kamp! Nu er der kun én ting for at gøre: Ryste skuffelsen af sig, lær af fejlene Nees og co., og forberedelse til næste mandags kamp mod AaB.