Gratis kultur og sjove oplevelser for alle op til 27år!

Gratis kultur og sjove oplevelser for alle op til 27år!
K-7 week

For nogle lyder ordet “kultur” måske lidt tørt, men det er langt fra sandheden – kultur kan være både sjovt, inspirerende og fuld af overraskelser.

Forestil dig at tage luksus-selfies blandt palmetræerne på Ny Carlsberg Glyptotek eller suse ned ad rutschebanen på Dansk Arkitektur Center. Det er den slags oplevelser, der venter dig, når du kaster dig ud i alt det, kulturen har at byde på.

Og lige om lidt får du chancen for at opleve det hele gratis! K7 Week 2024 er din billet til en uge fyldt med spændende kulturelle oplevelser. Fra den 9. til 15. september 2024 kan du få gratis adgang til museer, kunsthaller og udstillingssteder over hele landet, hvis du er under 28år.

K7 Week er din chance for at få mest muligt ud af det danske kulturliv. Så tag dine venner under armen, og gå på opdagelse i alt det, som København har at byde på – fra de ikoniske værker på Ny Carlsberg Glyptotek til de fascinerende udstillinger på Planetarium eller de cool udstillinger på Design museum Danmark.

Er du I tvivl om hvilke museum der er noget for dig? Bare rolig, K7 har løsningen i form af en sjov test, der ved at du besvare et par spørgsmål, kommer med gode museumsforslag der matcher din personlighed.

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at opleve kultur i verdensklasse. Sæt kryds i kalenderen, og gør dig klar til K7 week 2024!