Støt Brysterne med en aktiv dag på Charlottenlund travbane

Støt Brysterne med en aktiv dag på Charlottenlund travbane
Brysternes Motionsdag

Deltag i en dag fyldt med mening og fællesskab, når Brysternes Motionsdag bliver afholdt den 8. september 2024.

Dette event er arrangeret af Støt Brysterne/ Kræftens Bekæmpelse, og giver dig mulighed for at kombinere motion med velgørenhed.

Sådan Deltager du

Du kan vælge at deltage fra din egen adresse, hvor du selv planlægger ruten og tidspunktet, eller du kan være med på Charlottenlund Travbane, hvor der er planlagt en række ruter. Uanset om du vælger at gå 2,5 km eller 5 km, eller løbe 5 km eller 10 km, er der plads til alle.

Charlottenlund Travbane

Hvis du deltager på travbanen, venter der dig en dag fyldt med hygge og fællesskab. Alle deltagere modtager en goodiebag fyldt med lækkerier fra sponsorer. Tilmeld dig “hele pakken” og få også årets flotte lyserøde løbe-T-shirt. Se mere info her.

Støt Brystkræftsagen

Overskuddet fra dagen går ubeskåret til Støt Brysterne og Kræftens Bekæmpelse, som arbejder for at forbedre forholdene for de knap 5.000 kvinder, der hvert år rammes af brystkræft.Vær med til at gøre en forskel – gå eller løb for en god sag den 8. september 2024.

Støt vores Indsamling

I forbindelse med Brysternes Motionsdag har vi oprettet en indsamling til fordel for Støt Brysterne og Kræftens Bekæmpelse. Din støtte går ubeskåret til at forbedre forholdene for de mange kvinder, der hvert år rammes af brystkræft. Du kan bidrage til indsamlingen her, og være med til at gøre en forskel. Tak for din støtte!

Vil du støtte via SMS? Send “SB detskerikbh” til 1277 – hver SMS donerer 150 kr. direkte til kampen mod brystkræft.

Se her hvad pengene går til.