København’s rooftop barer: Udendørs oaser

København’s rooftop barer: Udendørs oaser

København byder på en række rooftop barer, hvor man kan nyde en drink med skøn udsigt over byen. Her er en guide til nogle af de lækre rooftops.

Level Six, byder på en urban oase midt i byen, lige ved Nørreport station. Hver fredag fra kl. 15.00 sørger en DJ for god stemning.

The Rooftop på Hotel Danmark giver en fantastisk udsigt over Københavns centrum. Med en hyggelig atmosfære og gode cocktails er det et oplagt sted for både afslappede eftermiddage og livlige aftener.

På toppen af Illum finder du en række barer og restauranter, der tilsammen udgør Illum Rooftop. Her kan man nyde alt fra gourmet mad til eksotiske cocktails.

Glyptotekets tagterrasse er en skjult perle med højt til himlen og en uovertruffen udsigt. Hver torsdag aften hele sommeren er der sommerbar, “Torsdag på taget”, hvor besøgende kan nyde en drink i historiske og kunstneriske omgivelser.

The Silo, beliggende i Nordhavn, er hjemsted for Restaurant Silo, der ligger helt oppe på 17. etage. Her kan man nyde lækker mad kombineret panoramaudsigt over København og Øresund. Der er udsigtsterrasse på 18. Sal.

På Hotel Ottilia i Carlsberg byen finder du Tramonto Rooftop, hvor autentisk italiensk cuisine serveres sammen med udsigt over byen.

Urban Camper Hostel & Bar har åbnet en ny rooftop bar og terrasse I Nordvest. Her kan du nyde udsigten, få en drink og spille pétanque. Tagterrassen er åben dagligt fra 8-22, og udendørsbaren serverer kolde drikkevarer fredag og lørdag fra 14-22.