Torsdag på magiske AiaSound: Fest, musik og aktiviteter

Torsdag på magiske AiaSound: Fest, musik og aktiviteter

Humøret var tårnhøjt, da vi ankom til AiaSound, fyldt med forventninger. Og lad os bare sige det med det samme: Vi blev ikke skuffede!

AiaSound: Noget helt særligt

Festivalpladsen er stor, og der er masser af plads til at gå rundt blandt de mange boder og aktiviteter. AiaSound skuffer aldrig med sit store udvalg af mad og drikkevarer. Selv i Aia’s egne barer kan man få alt fra Gin & Tonic, Mango Hass mm., lavet på stedet med en skive citron – ingen premixed crap her!

Udover fantastiske koncerter tilbyder AiaSound aktiviteter som basket, beer pong, en make-up stall, og endda en frisør til en hurtig fade. Det er denne unikke blanding af musik, sjove aktiviteter, god mad og drikke, der gør AiaSound til en next level festival.

Tessa – Okay

Festivalen startede med Tessa, der leverede “bitch vibes” for alle pengene. Hendes “girlies” kan alle hendes sange, vi kan højst omkvædet på et par stykker. Ikke den vildeste oplevelse, men en fin start på dagen.

Hej mit navn er TF

Thor Farlov, eller “TF” som de unge kalder ham, gav en fin performance. Det var tydeligt, at han er meget populær blandt dem under 25år, eller skulle vi sige 22. Vi forstår hvorfor: Dansk musik, der er vibey og lækkert. Apropos alder, så var torsdagens publikum generelt meget ungt.

Prinz – UK Rap med Potentiale

Prinz fra UK havde ikke det største opbud foran scenen, men med over 2 millioner månedlige lyttere på Spotify, forstår vi ikke hvorfor! Stabil UK rap og stil – vi ser stort potentiale i ham.

Austin Millz startede festen

DJ Austin Millz fra USA leverede lækre beats, og fik rigtig mange til at danse med, og folk havde en fest til de lækre velkendte tunes.

Emil Lange en åbenbaring

Emil Lange var en sand åbenbaring. Ingen var i tvivl da Lange gik på scenen. Fænomenal performance – vi kører stadig basarmen!

Artigeardit x Lamin – Solid Afslutning

Sidst men ikke mindst sluttede torsdagen af med Artigeardit x Lamin. En solid koncert med en blanding af party hits og syng med-sange. Vi gik hjem fra Aia med den bedste fornemmelse i kroppen – det var en fantastisk dag.