Musik i metroen: Strøm Festivalen’s Trans Metro Express

Musik i metroen: Strøm Festivalen’s Trans Metro Express

Forestil dig, at du træder ind i et metrotog og pludselig befinder dig midt i en pulserende musikfestival. Det er præcis, hvad der sker, når Strøm Festival bringer deres legendariske Trans Metro Express tilbage – og for første gang nogensinde kører toget både dag og nat.

Denne unikke musikoplevelse finder sted nu på lørdag d. 24 august. Første tur er fra kl 16.00 til 1800, og natudgaven er fra kl 23.00 til 01.00. Alt hvad du behøver for at være med, er en metrobillet og en lyst til at opleve elektronisk musik på en måde, du aldrig har prøvet før.

Sådan kører det

Strøm har sammensat en imponerende række af elektroniske kunstnere til lejligheden. Metroturen starter i Vanløse og kører på både M1-linjen til Vestamager og M2-linjen til Københavns Lufthavn, og vender derefter tilbage til Vanløse. Undervejs stopper toget ved alle stationer, så passagerer kan hoppe på og af som kapaciteten tillader det. Det betyder, at du kan støde på denne fest midt i din almindelige transport og pludselig finde dig selv omgivet af elektroniske beats og feststemte medpassagerer.

Så uanset om du er på vej hjem fra arbejde, eller du målrettet søger denne unikke oplevelse, kan du forvente en festlig tur gennem København’s undergrund med Trans Metro Express.