FCK snubler igen: Uafgjort mod viborg efter skuffende indsats

FCK snubler igen: Uafgjort mod viborg efter skuffende indsats

For anden gang på blot tre dage har FC København leveret en præstation, der mest af alt mindede om en doven søndagstur.

Torsdagens kamp mod et europæisk bundhold endte med en snæver sejr på straffespark, der med nød og næppe sikrede dem videre deltagelse. Men idag blev holdets manglende skarphed straffet, da bundholdet Viborg nappede et point med hjem efter et 1-1 resultat i Parken.

Mod Viborg virkede FCK uden kreativitet og evne til at skabe chancer. Det er selvfølgelig værd at nævne, at FCK har hele syv spillere ude med skader, hvilket bestemt ikke gør opgaven lettere, men det er stadig et hold der burde leverer bedre skader eller ej. Med det mål FCK engang(?) havde for sig selv, så burde alle alarmklokker ringe nu.

Kampen mod Viborg blev en nervepirrende affære, hvor det 19-årige talent Jakob Vester steg til vejrs og headede gæsterne foran. FCK fik dog en redningskrans, da kampen blev afbrudt i omkring 20 minutter på grund af et ildebefindende blandt Viborgs fans. Det blev senere meldt, at den pågældende fan var okay. Da spillet blev genoptaget, lykkedes det Orri Oskarsson at sparke en udligning i kassen – men mere blev det ikke til.

Da kampen sluttede, blev Parken fyldt med lyden af piften – og det var ikke, fordi FCK-fansene var glade! Med den sene udligning står spørgsmålet nu tilbage: Er Orri Oskarsson FCK’s eneste håb i øjeblikket? Hans mål har gang på gang reddet holdet, men det er tydeligt, at der skal mere til, hvis FCK skal genfinde formen inden torsdagens afgørende opgør mod skotske Kilmarnock i Conference Leagues playoffrunde.

Samtidig er der begyndt at hviskes i krogene på de sociale medier om, at Jacob Neestrup skal mande sig op, hvis holdet skal undgå flere skuffende resultater. Hvis ikke de får styr på spillet, kan det blive en kort fornøjelse i Europa denne sæson.