Unik mulighed: Kom tæt på Børsen

Børsen, efter brand

Den 27. september kan du være med, når Dansk Erhverv inviterer alle til at kigge forbi og se, hvordan nogle af Danmarks dygtigste håndværkere og lærlinge arbejder med Børsens restaurering.

Du kan også se en spændende udstilling om Børsens historie helt tilbage fra opførelsen i 1624 og frem til branden den 16. april 2024.

Dansk Erhverv er i fuld gang med at forberede genopførelsen af Børsen. Men inden vi gemmer det hele væk i stilladser, inviterer vi dig til at kigge forbi. Det hele løber af stablen fredag den 27. september fra kl. 12.00 – 17.00 og alle er velkomne, skriver Dansk Erhverv.

På dagen vil du blandt andet kunne opleve arbejdende værksteder og en fin lille udstilling med nedslag i nogle af de fabelagtige historier, som Børsbygningen gemmer på – lige fra Tietgens høje hat, til Danmarks første telefonlinje, og de første pengesedler, der blev trykt på Børsen.

Derudover kan du møde forfatteren og erhvervshistorikeren Anders Ravn Sørensen, der har skrevet bogen om Børsen, der udkommer her i september. Og du vil kunne opleve en af Danmarks dygtigste sopraner, Kiki Brandt, synge ”Børskantaten”, der er er skrevet af Carl Nielsen og Waldemar Rørdam, skriver Dansk Erhverv.

Det er ikke nødvendigt at melde sig til, og du kan komme, når du vil, på dagen. Programmet kører fra kl. 12.00 og frem til kl. 17.00.