12 Rejsemål du kan flyve til fra København på max 1,5 time

12 Rejsemål du kan flyve til fra København på max 1,5 time

Er du træt af hverdagen og trænger til en hurtig pause? Heldigvis tilbyder København’s Lufthavn en lang række destinationer, du kan nå på max halvanden time! Uanset om du drømmer om naturskønne landskaber, kulturelle oplevelser eller en storbyferie, er der masser af steder at udforske.

Her er 12 spændende destinationer, du kan overveje til din næste getaway.

Stockholm: Flyvetid: Ca. 1 time og 15 minutter.

Sveriges hovedstad, Stockholm, har alt hvad hjertet kan begære – fra det historiske Gamla Stan til moderne shopping og restauranter. Byen, der strækker sig over 14 øer, byder på både kultur, historie og naturskønne omgivelser. Perfekt til en weekendtur!

Bergen Flyvetid: Ca. 1 time og 15 minutter

Omgivet af fjorde og bjerge er Bergen en af Norges mest charmerende kystbyer. Her kan du udforske de farverige huse langs Bryggen, tage en tur op til Fløyen for en fantastisk udsigt over byen, nyde en drink på en af de mange barer i byen, eller tag på en sejltur på de smukke fjorde.

Stavanger Flyvetid: Ca. 1 time og 20 minutter

Stavanger i Norge er kendt for sin storslåede natur, især den ikoniske Preikestolen, der ligger højt over Lysefjorden. Byen i sig selv er også et besøg værd med sin hyggelige gamle bydel og det fascinerende oliemuseum.

Oslo Flyvetid: Ca. 1 time

Oslo, Norges hovedstad er en kombination af moderne arkitektur, fjorde og skovklædte bakker gør byen til en perfekt destination. Besøg det nye Munch-museum, gå en tur langs havnepromenaden, eller tag på en dagstur til de nærliggende skovområder.

Trondheim Flyvetid: Ca. 1 time og 30 minutter

Som en af Norges ældste byer byder Trondheim på historiske seværdigheder, en smuk kystlinje og et rigt kulturliv. Den majestætiske Nidarosdom er et must-see, ligesom en gåtur langs byens charmerende havneområde.

Berlin Flyvetid: Ca. 1 time og 15 minutter

Tysklands hovedstad er rig på historie, kunst og kultur. Tag på en gåtur gennem Brandenburger Tor, besøg resterne af Berlinmuren, eller nyd byens mange caféer og markeder. Berlin har en helt særlig atmosfære, der gør den til et oplagt rejsemål for både kultur og shopping.

Hamborg Flyvetid: Ca. 55min.

Hamborg er kendt for sin imponerende havn, sine kanaler og spændende kulturliv. Tag på en bådtur gennem de mange kanaler, udforsk den livlige havn, besøg det berømte Miniatur Wunderland eller Elbphilharmonie’s terrasse. Hamborgs charme og kultur gør byen til en oplagt destination for en kort storbyferie.

Amsterdam Flyvetid: Ca. 1 time og 20 minutter

Kanaler, caféer og et rigt kulturliv – Amsterdam har det hele. Brug en dag på at udforske byens charmerende kvarterer, tag en tur langs kanalerne, eller besøg nogle af de mange museer. Byen er perfekt til en kort tur, hvor du kan opleve den livlige storbystemning.

Prag Flyvetid: Ca. 1 time og 20 minutter

Prag er kendt som en af Europa’s smukkeste byer med sine gotiske kirker, brostensbelagte gader og storslåede slotte. Byen byder på en skøn blanding af historie og arkitektur. Uanset om du er til historiske seværdigheder, billig øl eller hyggelige caféer, vil Prag ikke skuffe.

Budapest Flyvetid: Ca. 1 time og 30 minutter

Budapest er kendt for sine termiske bade, arkitektur og smukke beliggenhed langs Donau-floden. Byen byder på en fantastisk blanding af historiske monumenter, caféer og markeder. Besøg det majestætiske parlament, tag en tur i et af de mange termiske bade, eller nyd udsigten fra Buda-slottet.

Helsinki Flyvetid: Ca. 1 time og 30 minutter

Finland’s hovedstad, Helsinki, er en spændende blanding af skandinavisk design, historiske bygninger og smukke omgivelser. Udforsk byens museer, gå en tur langs havnefronten, eller tag en dagstur til den nærliggende skærgård.

Riga Flyvetid: Ca. 1 time og 30 minutter

Letland’s hovedstad, Riga, byder på en fascinerende blanding af historie og moderne byliv. Byens gamle bydel er på UNESCOs verdensarvsliste og har smukke eksempler på både middelalderlig og jugendstil-arkitektur. Udforsk Riga’s hyggelige bymidte, caféer og billige butikker.


Med så mange muligheder inden for halvanden times flyvetid fra København er det let at tage en hurtig tur ud i verden – og mange af disse destinationer er også perfekte til en juletur.