Hold hovedet koldt: Guide til hedebølgen i København

Hold hovedet koldt: Guide til hedebølgen i København

DMI har udsendt et varsel om hedebølge for København, og selvom kalenderen siger september, runder temperaturen op mod 29 grader de næste dage. Her er en guide til, hvordan du kan køle af og få det bedste ud af varmen i byen.

Tag en dukkert i havnebadene

Når det er så varmt, er havnebadene en perfekt løsning. Vi er så heldige her i København, at vi kan bade direkte i havnen – blandt andet ved Islands Brygge, Fisketorvet, Sluseholmen og Nordhavn. Det er den perfekte måde at køle af på, når det er lummert i byen.

Is – masser af is!

Med hedebølgen kommer is-længslen, men vær forberedt på ekstra lange køer hos Ismageriet, som heldigvis findes flere steder i byen. Hvis du er til de klassiske isoplevelser, så smut forbi Vaffelbageren i Nyhavn og nyd en gammeldags vaffel med guf, det kan også noget.

Skru ned for tempoet i byens parker

Byens parker som Frederiksberg Have, Kongens Have og Fælledparken er perfekte steder at smide dig i græsset og tage en pause. Det er både afslappende og en god mulighed for at være til stede i øjeblikket. Varmen giver dig en perfekt undskyldning for at skrue ned for tempoet og nyde en rolig stund på græsset.

Hedebølge i september? Ja, den er god nok!

Det er sjældent, vi får hedebølger på denne tid af året, så nyd det mens det varer. Om et par uger sidder vi alligevel og brokker os over regn og kulde. Så tag en dukkert, spis en ekstra is – og prøv at nyde det, inden efterårsvejret kommer.

Varslet fra DMI

Hedebølge gældende for det meste af hovedstadsområdet. I går nåede man på Frederiksberg op på 29,3 graders varme, og de næste 3 dage forventer vi op mellem 27 og 29 grader i hovedstadsområdet, dog lidt køligere hvis man bor helt ude ved vandet, skriver DMI.

Læs her hvad du kan lave i København i weekenden