Vi er en lille passioneret gruppe af skribenter, der elsker København og alt, hvad byen har at byde på. Vores mission er at dele vores begejstring for byen gennem inspirerende og engagerende artikler. Vi skriver gerne med et glimt i øjet, hvilket giver vores indhold et unik og personlig twist.

Det vi skriver om: På Detskerikbh.dk skriver vi om events, koncerter, festivaler og alt andet spændende, i København. Vi dækker især de emner, vi selv finder interessante og sjove. Vi prioriterer derfor de nyeste og mest spændende events frem for mere traditionelle begivenheder som ballet, opera og teater. Du vil også kunne finde en del artikler med originalt indhold, lavet til at inspirere dig på en ny måde.

Autentisk og unik dækning: Når vi er ude til eksempelvis festivaler, er vi der for at mærke pulsen og være en del af oplevelsen, frem for blot at tage et par billeder og gå igen. Vi foretrækker at være midt i begivenhederne sammen med resten af publikum. Vi er der, hvor det sker, og vi oplever det på samme måde, som du selv ville gøre. Dette giver vores dækning en autentisk og unik dimension.

Vi håber at kunne inspirere dig: Uanset om du er på udkig efter den nyeste musikfestival, et cool street food-marked, en unik begivenhed eller en underholdende artikel, vil du finde det her hos os. Vi stræber efter at være din go-to guide til København’s pulserende liv, og vi håber at inspirere dig til at opleve, noget af alt det vores fantastiske hovedstad har at byde på.

Tak fordi du besøger Detskerikbh.dk – vi glæder os til at dele vores kærlighed til København med dig!