
New York’s mest omtalte bagel-shop popper op i København
”Seriøst, hvor smager det godt”, udbrød den danske kok Frederik Bille Brahe, da han sidste år var på Apollo Bagels i New York.
Når Apollo Bagels laver pop-up i København, sker det netop hos kokken Frederik Bille Brahe, og her får flere tusinde danskere mulighed for at sætte tænderne i New Yorks mest hypede bagel. På halvandet år har Apollo Bagels åbnet fire shops i New York, og de er synonym med den konstante kø af mennesker, der i weekenderne fortsætter 50 meter ned ad gaden. Et flow af gæster så stort, at The New York Times i november bragte artiklen ”Hullet i denne bagel-shops forretningsmodel? Den er for populær.”
Pop-up i København
Fra den 30. maj til 1. juni kan danskerne smage på Apollo Bagels i Nyhavn København. Med sig fra the Big Apple har Apollo Bagels deres kendte bagel sandwiches med laks og tomat, og i København præsenterer de samtidigt nye, unikke varianter med afsæt i danske sæsonråvarer – for eksempel jordbær og asparges – som Brahe på velkendt vis giver små raffinerede twists.
1 stk. Bagle koster 100kr og kan forudbestilling her.