Genbrug, musik, natur og spontan dåb: Weekenden i København har det hele!

Genbrug, musik, natur og spontan dåb: Weekenden i København har det hele!
Bellahøj kræmmermarked

Københavnere og besøgende, gør jer klar! Hvor ellers kan du gå fra at høre Kandis på Bellahøj, shoppe genbrugstøj på loppemarkeder, lære om byens natur til – og hold fast – at blive spontant døbt? Uanset hvad du er til, er der noget for alle, og her får du en guide til, hvad du absolut ikke må gå glip af de næste par dage.

Fredag den 6. september:

Bellahøj Kræmmermarked (6.-8. september): Weekenden starter med kræmmermarked på Bellahøj, som løber over tre dage. Her kan du gå på opdagelse blandt de mange boder og der er underholdning til hele familien.

Lørdag den 7. september:

Høstmarked på Værnedamsvej (7. september kl. 09.00-17.00): Start din lørdag på den charmerende Værnedamsvej, hvor det årlige høstmarked finder sted. Fra kl. 09.00 til 17.00 vil gaden være fyldt med boder, hvor lokale handlende sælger friske råvarer, blomster og andre lækkerier.

LoppeLinda i Fælledparken (7. september kl. 10.00): Fra kl. 10.00 kan du tage til Fælledparken og udforske LoppeLinda, et loppemarked med masser af stande fyldt med brugte skatte. Her er der rig mulighed for at gøre et godt fund.

Fælledens Dag på Amager Fælled (7. september kl. 10.00): Også kl. 10.00 starter Fælledens Dag på Amager Fælled, hvor naturen er i centrum. Dagen byder på guidede ture, sjove aktiviteter for børn og masser af information om byens grønne område.

Botanisk Have fejrer 150 års jubilæum (7. september kl. 11.00-16.00) inviterer Botanisk Have til et stort jubilæumsevent for for at fejre den historiske åbning på Københavns Volde, med guidede ture og spændende aktiviteter i den smukke, grønne oase.

Red Bull Dance Your Style Finals i Copenhagen Skatepark (7. september kl. 15.30) Om eftermiddagen kl. 15.30 går det løs i Copenhagen Skatepark med finalen i Red Bull Dance Your Style. Her kan du opleve nogle af Danmarks bedste dansere i en intens og underholdende battle.

Østkyst Hustlers i Amager Bio (7. september kl. 19.00): Lørdag aften kan du slutte af med en fantastisk koncert, når ikoniske Østkyst Hustlers går på scenen i Amager Bio kl. 19.00.

Søndag den 8. september:

Veras Market under Buen (8. september kl. 10.00-15.00): Søndag starter med Veras Market, som er åbent fra kl. 10.00 til 15.00. Her kan du finde bæredygtigt second-hand tøj og accessories til gode priser.

Loppemarked i Blågårdsgade (8. september kl. 10.00): Kl. 10.00 åbner endnu et loppemarked, denne gang i Blågårdsgade på Nørrebro. Her kan du finde alt fra vintagefund til kunst og unikke genstande.

Mosetræf i Utterslev Mose (8. september kl. 10.30): Kl. 10.30 kan du tage til Mosetræf i Utterslev Mose og opleve naturen på tæt hold.

Christianshavnerdagen 2024 i Sankt Annæ Gade (8. september): På Christianshavn fejres den årlige Christianshavnerdag med boder, musik og fælles aktiviteter for kvarterets beboere og besøgende.

Drop-in Dåb i Kristkirken på Enghave Plads (8. september kl. 15.00-17.00): Hvis du lige står og tænker på at blive døbt, tilbyder Kristkirken på Enghave Plads drop-in dåb fra kl. 15.00 til 17.00. Her er alle velkomne til at blive døbt uden forudgående tilmelding. Husk legitimation.

Weekenden i København er spækket med eventyr, så find dine bedste weekend-sko frem, og gør dig klar til at indtage byen. Når du har fyldt weekenden med oplevelser, kan du altid komme tilbage og få flere tip til de bedste events i byen!https://detskerikbh.dk/botanisk-have-koebenhavn-150-aars-jubilaeum/

Der kommer hedebølge i weekenden, læs mere her