Kulturnatten 2024: Programmet er klar

Kulturnatten
Kulturnatten, Maria Sattrup

Kulturnatten’s program er nu offentliggjort, og det er tid til at forberede sig på en aften, hvor København bliver levende med aktiviteter og oplevelser, du ikke finder andre dage på året.

Den 11. oktober fra kl. 18.00 til midnat er der Kulturnat i København, og du kan se frem til en lang række spændende arrangementer, der byder på alt fra kulturelle indblik til sjove og lærerige aktiviteter.

Uanset om du vil udforske eksempelvis “vandets betydning for byudvikling” på Dansk Arkitektur Center, komme bag fængslets mure på Nytorv, få en rundvisning i DSB’s driftscenter, opleve Kastellet i en fortryllende lyssætning eller møde Forsvarets soldater og se deres udstyr helt tæt på, er der noget for enhver smag.

København’s Rådhus inviterer også indenfor til en aften fyldt med traditioner og overraskelser, og du kan opleve byen fra en anden tid med en tur i en af veteranbusserne der kører gennem byen hele aftenen.

Dette er blot nogle af de mange muligheder, der venter dig. Kulturnatten er din chance for at opleve byen på en måde, der kun er mulig denne ene aften. Sørg for at tjekke programmet og planlæg din rute – der er utallige skatte at opdage i København på denne aften.