Støt vores indsamling til Støt Brysterne

Støt vores indsamling til Støt Brysterne
Brysternes Motionsdag

I forbindelse med Brysternes Motionsdag den 8. september 2024 har vi iværksat en vigtig indsamling til fordel for Støt Brysterne og Kræftens Bekæmpelse.

Denne indsamling er dedikeret til at forbedre forholdene for de mange kvinder, der hvert år bliver ramt af brystkræft i Danmark. Vi opfordrer dig til at støtte vores sag og være med til at gøre en forskel.

Hvorfor Din Støtte Er Vigtig

Brystkræft er en af de mest udbredte kræftformer blandt kvinder, og ifølge Kræftens Bekæmpelse diagnosticeres over 5.000 kvinder hvert år med sygdommen. Det betyder, at 1 ud af 8 kvinder vil blive ramt af brystkræft i løbet af deres levetid. Disse tal understreger, hvor vigtigt det er at støtte arbejdet med at bekæmpe brystkræft og sikre bedre behandlingsmuligheder samt støtte til de ramte.

Sådan bidrager du

Du kan støtte indsamlingen, som er lavet i samarbejde med Støt Brysterne, ved at donere online via linket her til vores indsamling, hvor du kan vælge det beløb, du ønsker at bidrage med. Alle indsamlede midler går direkte til Støt Brysterne og deres arbejde. Uanset beløbets størrelse vil din støtte gøre en forskel.

Du har også mulighed for at støtte via SMS ved at sende teksten “SB detskerikbh” til 1277. Hver SMS bidrager med 150 kr., som går direkte til Støt Brysterne og Kræftens Bekæmpelse. Dette er en hurtig og enkel måde at vise din støtte på.

Tak for Din Støtte

Vi er dybt taknemmelige for enhver form for støtte, vi modtager. Sammen kan vi tage et vigtigt skridt i kampen mod brystkræft og bidrage til, at flere kvinder kan komme igennem sygdommen med livskvaliteten i behold.

Brysternes Motionsdag, der afholdes den 8. september 2024, er en del af denne indsats, det kan du læse mere om her.