Stem nu: Simba Prisen 2024 – Støt dine favorit talenter på sociale medier

Stem nu: Simba Prisen 2024 – Støt dine favorit talenter på sociale medier
Simba prisen

Simba Prisen er Danmark’s awardshow, der hylder de mange talentfulde skabere på sociale medier. Prisuddelingen anerkender den kreative indsats, som danske content creators lægger i deres arbejde på platforme som YouTube, Instagram og TikTok, og er hurtigt blevet et vigtigt event i den digitale verden.

De Nominerede og Prisuddelingen

Simba Prisen uddeles i flere kategorier, blandt andet Årets Sjoveste Creator. Her er de nominerede: Sinan Türkmen, Johnni Gade, Max Münster, Mathias Bach og CREW. Du kan allerede nu gå ind og stemme på din favorit, og afstemningen er åben de næste 25 dage. Vinderne afsløres under prisuddelingen, som livestreames på YouTube-kanalen ‘Simba Prisen’. Klik her for at afgive din stemme.

Simba Prisen 2024 løber af stablen søndag den 29. september, hvor Operaen i København danner rammen om en festlig aften med prisuddeling og underholdning.

Se Med Eller Deltag Live

Du kan sikre dig en billet til at se Simba Prisen 2024 live i Operaen, eller du kan følge med hjemmefra via YouTube-livestreamen. Og hvis du befinder dig i København, kan du også komme forbi Operaen kl. 16.00 og få et glimt af stjernerne på den røde løber – helt uden billet.

Simba Prisen 2024 er en fejring af kreativitet, innovation og det hårde arbejde, som danske content creators lægger i deres indhold. Det er en unik mulighed for at være med til at hylde de mennesker, der gør en forskel på de sociale medier.